18. januar 2021.18. jan 2021.
foto:  Beta

foto: Beta

Naslovne strane za 18. januar

Beogradska dnevna štampa u izdanjima za ponedeljak, 18. januar 2021. godine najviše piše o optužbama za silovanje i polno uznemiravanje protiv poznatog učitelja glume Miroslava Mike Aleksića, masovnom ubistvu kod Sjenice, epidemiološkoj situaciji, drugim ekonomskim i društvenim temama.

BLIC - "Jeziva svedočenja žrtava Mike Aleksića", o reakcijama javnosti nakon optužbi više žena o dešavanju u školi glume, kao i početku zvanične istrage. "Da li Srbiji preti četvrti talas kovida", usled pogoršanja epidemiološke situacije u Evropi. "Kako preživeti šok sa minus 10 na plus 15", o naglim promenama vremena koje predviđaju meteorolozi.

VEČERNjE NOVOSTI - "Preživeli smo strahote rata i ovu ćemo muku pobediti", reportaža iz Kostajnice, Republika Srpska, gde se zemljotresi i dalje ponavalju. "U žrtve sasuo 11 metaka", povodom višestrukog ubistva na Pešteri. "U radnjama EU i jaja iz Srbije", o projekcijama za izvoz tokom tekuće godine.

DANAS - Razgovor sa Milovanom Milivojevićem, čiji sin je poginuo u Lučanima, nakon što je dobio priznanje Heroj Balkana, u "Ja sam gubitnik, a ne heroj". Autorski tekst Bransilava Lečića "Lutovac je u Đilasovom džepu".

POLITIKA - Intervju s predsednicom Unije sindikata prosvetnih radnika u "Smanjiti broj predmeta na maloj maturi". "Centralna banka BiH hoće nadležnosti RS", povodom propalih pregovora s MMF-om. "Otvara se više od 300 punktova za vakcinaciju", nakon proširenja plana imunizacije.
Beta

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa