19. januar 2021.19. jan 2021.
Beta

Beta

AMSS: Oprez zbog poledice

Vozače i danas očekuju nepovoljni uslovi na putevima u Srbiji, a oprez je neophodan zbog poledice, saopštio je Auto moto savez Srbije (AMSS)
Zbog poledice su posebno rizični nadvožnjaci i mostovi, ali i krivine, naročito u planinskim predelima, pa neprilagođena brzina može imati velike posledice, navodi se u saopštenju.
Na magistralnim i lokalnim putevima uz poštovanje ograničenja brzine zbog opasnosti od poledice treba održati veće odstojanje između vozila, upozorio je AMSS.
Za danas su najavljeni radovi na sanaciji diletacija na autoputu Beograd Šid kod petlje Zmaj, a od 9.00 do 14 časova za saobraćaj će biti zatvorena vozna i preticajna traka.
Na Batrovcima kamioni čekaju na izlaz iz Srbije 180 minuta, na Šidu sat i po , a na ostalim prelazima nema zadržavanja ni putničkih ni teretnih vozila.
Zabrana za šlepere i kamione s prikolicom uvedene su na deonicama:Mionica Kaona, preko Divčibara, Šabac Banja Badanja Krupanj Gračanica preko Mačkovog kamena, Krst Korenita Krupanj preko Stolica.
Zabrana važi na putevima Prićević Pecka preko Ive, Valjevo Debelo Brdo, Radalj Radaljska Banja preko Stolica, Krupnja, Šljivova, Valjevo Lelić Mravinjaci,Jošanička banja Kopaonik.
Za šlepere i kamione s prikolicom zabranjene su i deonice Drenje Jelakci Gčak, Šareni bukva Stolice, Loznica Zajača Mačkov kamne, Šljivova Pecka Žagubica Borsko Jezero, Boturić Brus Razbojna i Brus Brzeće.
Uvedena je i zabrana na deonici Brzeće Kopaonik(hotel Putnik) Kruševac Kaonik, Kraljevo Brezna Goč, Kopaonik Rudnica, Dobre vode Goč Stanišinci.
Beta

Najnoviji broj

28. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa