20. januar 2021.20. jan 2021.
foto:  Beta

foto: Beta

Naslovne strane za sredu 20. januar

Beogradski listovi na naslovnim stranama izdanja za sredu, 20. januar 2021. godine, pišu o učitelju glume Miroslavu Aleksiću, koji je uhapšen zbog sumnji za seksualno zlostavljanje, masovnoj vakcinaciji protiv korona virusa u Srbiji i drugim temama.

BLIC - "Kako je Mika Aleksić napravio kult za zlostavljanje", o učitelju glume Miroslavu Aleksiću, koji je uhapšen zbog sumnji za seksualno zlostavljanje. "Masovna imunizacija: Cilj je vakcinisati 10.000 ljudi dnevno", o vakcinaciji protiv korona virusa u Srbiji.

VEČERNjE NOVOSTI - "Aleksića prijavilo još 20 učenica", o učitelju glume Miroslavu Aleksiću, koji je uhapšen zbog sumnji za seksualno zlostavljanje. "Do imuniteta sa dva miliona vakcinisanih", o masovnom vakcinisanju protiv korona virusa u Srbiji.

DANAS - "Još uvek se sećam tog mentalnog nasilja", glumica Branka Katić o iskustvima sa uhapšenim učiteljem glume Miroslavom Aleksićem, koji je osumnjičen za sekusalno zlostavljanje. "Podržavam sve što jača poverenje u medije i izbore", izvestilac Evropskog parlamenta Vladimir Bilčik o zahtevu opozicije za "paralelnim uređivanjem" javnih servisa.

POLITIKA - "U Srbiji počela masovna vakcinacija", o vakcinaciji protiv korona virusa u Srbiji. "Presuda Momčilu Perišiću za špijunažu 5. februara", o suđenju nekadašnjem načelniku Generalštaba Vojske Srbije Momčilu Perišiću.
Beta

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa