24. januar 2021.24. jan 2021.
foto:  Beta

foto: Beta

Naslovne strane za 24. januar

Dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja za nedelju, 24. januar 2021. godine, pišu o prijavama protiv seksualnog nasilja, o aferama u Srbiji, o mogućnosti uvođenja kovid-pasoša, dijalogu vlasti i opozicije o izbornim uslovima i o drugim društvenim i političkim temama.

BLIC - List na naslovnoj strani iznosi nekoliko afera i važnih priča pod velikim naslovom "Da se ne zaboravi": "Ko i zašto uništava reke po Srbiji"; "Milionska pljačka na struji"; "Jutki tri meseca zatvora"; "Jeziva svedočenja žrtava Mike Aleksića".

VEČERNjE NOVOSTI - O pravilima koja će morati da praktikuju putnici posle pandemije korona virusa "Privatne kompanije spremile kovid-pasoše". O optužbama za seksualno nasilje protiv učitelja glume Miroslava Aleksića, za list govore zastupnik žrtava i branilac osumnjičenog "Jugoslav Tintor: Podmeću da nema dovoljno dokaza; Zoran Jakovljević: Mediji preuzeli ulogu sudija".

POLITIKA - List donosi intervju sa predsednikom Skupštine Srbije Ivicom Dačićem "Dijalog nije put do vlasti bez izbora". Intervju sa saradnikom u Institutu za političke studije Radoslavom Gaćinovićem "Vojska je i oružana sila diplomatije". List prenosi izjavu predsednika Srbije Aleksandra Vučića "Srbija se bori za svaku vakcinu".
Beta

Najnoviji broj

28. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa