25. januar 2021.25. jan 2021.
Glavni i odgovorni urednik "Podrinskih", Ivan Kovačević: Poziv Tužilaštvu i policiji da reaguje

Glavni i odgovorni urednik "Podrinskih", Ivan Kovačević: Poziv Tužilaštvu i policiji da reaguje

Crtanje mete na čelo meni i mojoj porodici od strane Aleksandra Pajića traje već nekoliko godina. U emisijama na jednoj lokalnoj televiziji, nekad u „zakupljenom“ terminu“, na kojoj Aleksandar Pajić odgovara na sopstvena pitanja ovaj čovek bez i malo stida, srama i odgovornosti iznosi laži kojima pokušava da sakrije sopstvenu odgovornost i nesposobnost okrivljujući sve one koji ne pristaju da ga lažno hvale i veličaju. Ali to mu je, izgleda, malo pa je počeo laži i mržnju, prema „neposlušnim“ novinarima, da širi i putem saopštenja sad iz „njegovog“ kabineta. Nažalost, njegove laži i mržnja nailaze na plodno tle naprednjačkih botova koji permanentno, preko društvenih mreža, vrše pretnje i pritisak na jedini slobodan medij koji se trudi da profesionalno i časno radi svoj posao.

Potpuno je jasno da ekipa okupljena oko Aleksandra Pajića pokušava, izvrtanjem istine, da skene pažnju sa njegove odgovornost za tragediju korisnika Gerontološkog centra ali i da ga opravda pred poveriocima, koji su mu „kupili“ vlast i mesto gradonačelnika, zašto im dug još nije vratio.
Zato potpuno sam siguran da komentar „Jedan metak reši stotinu problema... nije upućen Aleksandru Pajiću već meni, Ivanu Kovačeviću. Da se zaustavi pisanje i istina i da u tom ćutanji i medijskom mraku Aleksandar Pajić novcem građana isplati svoja „dugovanja“.

I, ovde, sad i odmah mora da se umešaju dve važne institucije: tužilaštvo i policija. Da se vidi ko stoji iza pomenutog ali i onog drugog komentara: „Kovačeviću taj metak može i tebi da se desi...“
Takođe, vreme je da se pronađe i administrator fejsbuk stranice „Budućnost Šapca“ protiv koga smo tužilaštvu već podnosili prijavu zbog govora mržnje i pretnji a oni nisu reagovali.
Stvari su se, očito je, otrgle kontroli a u slučaju da se dogodi neka tragedija, koja je u najavi, krivac neće biti samo Aleksandar Pajić već i tužilaštvo i policija koji prikrivaju njegova zlodela! I to mora da se zna!

A javnost i građani Šapca treba dobro da razmisle kako to, i zašto, da umesto pohvala što smo imali hrabrosti da iznesemo istinu o zdravstvenom stanju korisnika Gerontološkog centra, čime smo, siguran sam, sprečili tragediju mnogo većih razmera i spasli brojne živote dobijamo uvrede i pretnje smrću.



Ivan Kovačević

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa