25. januar 2021.25. jan 2021.
Radni sastanak u Ministarstvu državne uprave i lokalne samouprave
BOGATIĆ

Radni sastanak u Ministarstvu državne uprave i lokalne samouprave

Predsednik Opštine Bogatić, Milan Damnjanović, zajedno sa saradnicima užeg rukovodstva posetio je Ministarstvo državne uprave i lokalne samouprave, gde su sa ministarkom Marijom Obradović imali radni sastanak.

"Nastavljamo svakodnevnu intenzivnu saradnju sa Vladom Republike Srbije i resornim ministarstvima. Na poziv ministarke za državnu upravu i lokalnu samoupravu, gospođe Marije Obradović posetio sam ovo ministarstvo, zajedno sa saradnicima iz užeg rukovodstva opštine Bogatić.

Radni sastanak koji smo imali u ministarstvu za državnu upravu i lokalnu samoupravu je protekao u našem nastojanju da što bliže i kvalitetnije upoznamo našeg domaćina sa velikim brojem tema i pitanja iz delokruga svakodnevnog rada naše lokalne samouprave, a koji su iz domena nadležnosti ministarstva. Na naše veliko zadovoljstvo, ministarka Obradović i njen tim su pokazali ogromno interesovanje za sve probleme sa kojima se susrećemo.


Od problema matičnih područja, preko pitanja međuopštinske i prekogranične saradnje, do E- uprave. Ministarka Obradović je obećala pomoć njenog ministarstva u realizaciji mnogobrojnih projekata koje smo joj predstavili, a koji će našoj lokalnoj samoupravi i te kako značiti i nesumnjivo pomoći na polju modernizacije i hvatanja priključka sa ostalim sredinama koje su već poodavno uhvatile snažan zamah ka savremenim tokovima.


Takođe, potrebno je istaći da je poseban akcenat stavljen na imunizaciju stanovništva i trenutnu vakcinaciju koja je u toku. Svi građani naše opštine se mogu putem sajta opštine elektronski prijaviti za primanje vakcine, a obezbeđene su i dve lokacije (Klenje i Dublje) u kojima se sprovodi vakcinisanje. Zaključeno je da smo sada na dobrom putu da konačno pobedimo koronavirus, ali da je i dalje potrebno pokazivati visok stepen lične odgovornosti svakoga od nas", rekao je predsednik Opštine Bogatić, Milan Damnjanović.

Najnoviji broj

28. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa