26. januar 2021.26. jan 2021.
foto: Agencija Beta

foto: Agencija Beta

Naslovne strane za 26. januar

Dnevne novine na naslovnim stranama izdanja za utorak 26. januar 2021. godine pišu o virusu korona, vakcinaciji, o odlasku na izdržavanje kazne bivšeg predsednika opštine Brus Milutina Jeličića Jutke osuđenog zbog nedozvoljenih polnih radnji, o bivšoj državnoj sekretarki MUP Dijani Hrkalović, koja je ispitivana u vezi s aferom prisluškivanja predsednika Srbije Aleksandra Vučića i drugim aktuelnim temama.

BLIC - O odlasku na izdržavanje kazne bivšeg predsednika opštine Brus Milutina Jeličića Jutke zbog nedozvoljenih polnih radnji "Jutka je iza rešetaka". O vakcini protiv korone "Šta da radite posle prve doze vakcine".

VEČERNjE NOVOSTI - O novim sojevima virusa korona "Mutanti iz Afrike i Brazila slabe moć vakcine". Najavljuju otkrivanje spomenika Stefanu Nemanji "Predsednik skida plašt sa Nemanje".

DANAS - Pišu da je potvrđeno da je prvi smrtni slučaj od virusa korona u Evropi bio u Srbiji 5. februara "Korona je tu još od novembra 2019.godine". O napadima na javne ličnosti koje su primile vakcinu protiv kovida-19 "Hajka na vakcinisane da se prodaju Vučiću".

POLITIKA - o epidemiji virusa korona i vakcinaciji "Svetsko tržište vakcina u epizodi 'ko da više'". Intervju sa ministrom spoljnih poslova Nikolom Selakovićem "Godina podmlađivanja srpske diplomatije".
Agencija Beta

Najnoviji broj

28. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa