26. januar 2021.26. jan 2021.
Foto: Bogatić.rs

Foto: Bogatić.rs

Predsednik opštine Bogatić primio vakcinu i pozvao sugrađane da se i oni vakcinišu

Vakcinisanje u opštini Bogatić obavlja se na dva punkta, u Klenju i Dublju. Prijava za vakcinisanje može se izvršiti putem opštinskog sajta - klikom na baner, ili preko portala "eUprave".

Milan Damnjanović, predsednik Opštine Bogatić, primio je vakcinu protiv koronavirusa, a nakon toga dao je izjavu za javnost, pozvavši sugrađane da se i oni vakcinišu:

" Primio sam vakcinu kineskog proizvođača “Sinofarm“. Zahvaljujući ljubaznom medicinskom osoblju, sve je proteklo u najboljem mogućem redu, a želja mi je bila da ličnim primerom ohrabrim svoje sugrađane da učine isto. Iskreno verujem u proces vakcinacije i medicinsku struku koja je dala saglasnost i odobrenje za početak masovne imunizacije stanovništva. Sve vakcine koje su odobrile zvanične zdravstvene institucije Republike Srbije su dobre i imaju zajednički cilj – pobediti koronavirus i zaštiti milione nedužnih života. Pozivam ovim putem sve građane opštine Bogatić da se prijave za vakcinaciju, da pokažu odgovornost i da na taj način zaštite, kako sebe, tako i sve one oko sebe".

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa