18. februar 2021.18. feb 2021.
Pixabay

Pixabay

Zaostatak veći, meč manje u odnosu na rivale

U vanrednom kolu Super lige odigranom juče Mačva je odmarala, jer je njen duel protiv Crvene Zvezde u Beogradu odložen usled obaveza šampiona u Ligi Evrope, a uz meč manje, posle jučerašnjih utakmica, Šapčani zaostaju za Novim Pazarom sedam bodova. Pazarci su trenutno na najnižoj poziciji koja garantuje opstanak u Super ligi.

Upravo su Novi Pazar i Inđija, donekle iznenađujuće, slavili u svojim mečevima protiv Radničkog iz Niša, odnosno lučankse Mladosti i tako napravili iskorak u bodovnom saldu. Rad, Napredak i Zlatibor, kao ekipe trenutno iznad šabačkog superligaša, pretrpeli su poraze u utorak i sredu, dok je trenutno poslednjeplsirana Bačka izgubila na svom terenu od Proletera iz Novog Sada.

Tokom vikenda Mačva dočekuje Radnički iz Niša, a očekuju nas i dva direktna duela ekipa u borbi za opstanak. Napredak je domaćin Inđiji, dok će Novi Pazar igrati u Ivanjici protiv Javora.

Zlatibor na Banovom brdu, Bačka u Bačkoj Topoli i Rad na krovu protiv Voždovca nemaju velike šanske za uspeh i u te utakmice takamci Mačve ulaze kao autsajderi.

Najnoviji broj

28. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa