20. februar 2021.20. feb 2021.
foto: Glas Podrinja

foto: Glas Podrinja

Dragojlo Lazić novi predsednik UO FK "Mačva"

Dosadašnji predsednik Skupštine šabačke "Mačve" Dragojlo Lazić izabran je danas za predsednika Upravnog odbora šabačkog superligaša. Lazić je na ovom mestu nasledio Ivicu Kralja, koji je pre pola godine podbeo ostavku na mesto predsednika, odnosno Dragana Antonića koji je u prelaznom periodu, kao potpredsednik po automatizmu preuzeo ulogu vršioca dužnosti predsednika.

Lazić je najavio delovanje na više frontova kako bi Mačva postala stabilan klub u najvišem rangu sa jakom omladinskom školom.

foto: Glas Podrinja


-Na seniorskom planu želimo da pokušamo ostvariti opstanak u Super ligi, iako to neće biti lak zadatak. Dugoročni plan je da prevaziđemo sve probleme, ojačamo organizaciju kako bi bili stabilni u Super ligi bez straha za opstanak. Posebnu pažnju ćemo posvetiti omladinskoj školi kako bi u dogledno vreme bili u situaciji da uz nekoliko iskusnih igrača u seniorskoj ekipi imamo nekoliko omladinskih igrača. Za finansijsku stabilnost moramo učiniti sve kako bi privukli što više privrednika da ulože u klub, jer ne možemo biti oslonjeni samo na sredstva iz budžeta grada. Rešili smo sve imovinsko-pravne sporove sa građevinskim preduzećem "Rad" po pitanju istočne tribine. Planiramo da uredimo podtribinski prostor, za koji imamo obećanja sredstava za izgradnju svlačionica, medicinske sobe, možda teretane. Planiramo da nastavimo radove na i oko terena sa veštačkom travom - istakao je novi predsednik Mačve.

Na mesto potpredsednika Upravnog odbora izabran je Vladimir Mićić, pomoćnik gradonačelnika Šapca, dok su preostali članovi: Dragan Antonić (dosadašnji vd predsednika), Sreten Radovanović, Davor Popović (advokat), Aleksa Antonić (advokat, nekadašnji golman futsal reprezentacije Srbije i aktuelni trener golmana u reprezentaciji), Radenko Lukić (preduzetnik iz Varne, otac našeg reprezentativca Saše Lukića),Slaviša Marković (sveštenik), Duško Pantić, Dejan Isaković.

foto: Glas Podrinja


Nadzorni odbor će činiti: Vuk Lazarević, Nataša Radovanović i Dejan Popović.

Novi predsednik Skupštine Mačve je dugogodišnji član Uprave Slavko Radovanović.

-Velika mi je čast zbog ukazanog poverenja. Znamo šta znači Mačva za Šabac i za sve nas je ovo velika obaveza. Verujem da su izabrani ljudi pravi i da će voditi Mačvu na pravi način. Spreman sam da pomognem koliko je u mojoj moći - naveo je Radovanović.

Vanrednoj sednici Skupštine prisustvovalo je 35 od 41 delegata, a organizovana je u sali Sokolskog doma.

Najnoviji broj

25. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa