23. februar 2021.23. feb 2021.
foto:  Beta

foto: Beta

Najviše pažnje posvećeno porastu broja zaraženih Kovidom

Dnevne novine izdanja za utorak 23. februar 2021. godine pišu na naslovnim stranama o porastu broja obolelih od korone, filmu "Dara iz Jasenovca", prebijanju u Novom Sadu.

BLIC - "Raste broj zaraženih, Srbija opet u problemu", o epidemiološkoj situaciji. "Hulgani gazili momke bez svesti" o sceni nasilja u Novom Sadu.

VEČERNjE NOVOSTI - "Mutant iz Britanije udario na mlade", o epidemiološkoj situaciji. Glumica Tatjana Kecman u filmu "Dara iz Jasenovca" koja glumi časnu sestru kaže "Hvale me: bila si divno odvratna".

DANAS - Pod naslovom "Velike afere srpskih vlasti u fokusu Evrope", Odbor za spoljne poslove Evropskog parlamenta glasa o amandmanima na izveštaj Vladimira Bilčika o Srbiji. "Lutovac ostaje lider DS", da ministarstvo za državnu upravu nije prihvatilo zahtev Branislava Lečića da bude upisan kao zastupnik te stranke.

POLITIKA - Povodom izbora patrijarha Porfirija "Nedvosmislen stav SPC o Kosovu i Metohiji". Grčka se sprema za letnju sezonu, Srbima i dalje zabranjen ulazak "Turiste očekaju u aprilu, a broj obolelih i dalje raste".
Beta

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa