25. februar 2021.25. feb 2021.
foto: Agencija Beta

foto: Agencija Beta

Naslovne strane za četvrtak, 25. februar

Beogradski listovi na naslovnim stranama izdanja za četvrtak, 25. februar 2021. godine, pišu o drugom meču Crvene zvezde i italijanskog Milana u Ligi Evrope, epidemiološkoj situaciji u Srbiji i drugim temama.

BLIC - "Moguće i zatvaranje kafića za vikend", o eventualnom pooštravanju epidemioloških mera u Srbiji. "Zvezda veruje u čudo u Milanu", o drugom meču Crvene zvezde i Milana u Ligi Evrope.

VEČERNjE NOVOSTI - "Laka smo meta svakoj vrani kad nismo zajedno", o sastanku predsednika Srbije Aleksandra Vučića sa patrijarhom Srpske pravoslavne crkve Porfirijem. "Zvezda sanja senzaciju na 'San Siru'", o drugom meču Crvene zvezde i Milana u Ligi Evrope.

DANAS - "Slučaj Jovanjica najviše 'svrbi' naprednjake", o zaključcima Spoljnopolitičkog odbora Evropskog parlamenta. "Hipokrat nije pominjao kafiće, već bolesnike i lekare", o reagovanju nadležnih u borbi protiv epidemije korona virusa.

POLITIKA - "Srbija je laka meta bez jedinstva države i SPC", o sastanku predsednika Srbije Aleksandra Vučića sa patrijarhom Srpske pravoslavne crkve Porfirijem. "Skoro 3.500 novozaraženih - oštrije mere ipak izostale", o epidemiološkoj situaciji u Srbiji i sednici Kriznog štaba.
Agencija Beta

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa