2. mart 2021.2. mar 2021.
foto: Agencija Beta

foto: Agencija Beta

Naslovne strane za utorak 2. mart

Beogradski dnevnici na naslovnim stranama za utorak, 2. mart 2021. godine najviše pišu o saslušanju Dijane Hrkalović u SBPOK-u, koroni i aferi o zlostavljanju na FDU.

BLIC- Bivša državna sekretarka saslušana zbog ugroženosti predsednika Vučića "Saslušana Dijana Hrkalović, opet odbila poligraf". Moguć spas za teške slučajeve "Trampov lek stiže u Srbiju".

VEČERNjE NOVOSTI- Centralna tema naslovne strane je "afera prisluškivanje"- "Kako je planiran puč u SNS i državi". Rezultati studije rađene na vakcinisanim lekarima "Samo dva odsto ne razvije antitela".

DANAS - O kovid bolnici u Batajnici "Građevinske dozvole ima jedino u Vučićevoj izjavi". Na fakultetu dramskih umetnosti prijavljeno 12 slučajeva nasilja za manje od mesec dana "Studentkinje progovorile o 'iskustvima'".

POLITIKA - Bivša državna sekratarka ispitana u SBPOK-u "Dijana Hrkalović nije testirana na poligrafu". O merama protiv korone "Medicinski deo Kriznog štaba traži potpuno zaključavanje". List saznaje "Đaci će od septembra 2022. godine koristiti ove državne udžbenike".
Agencija Beta

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa