5. mart 2021.5. mar 2021.

Poslanik SNS Birmančević:Podržavam odlučnost predsednika države u obračunu sa organizovanim kriminalom

Kao izabrani predstavnik naroda u republičkoj Skupštini, a prvenstveno kao građanin Srbije, snažno podržavam odlučnost predsednika države Aleksandra Vučića u obračunu sa organizovanim kriminalom.

Niko od nas nije bio svestan razmera monstruoznosti koje su dolazile od grupe ljudi za koje se ispostavilo da su povezani i sa državnim funkcionerima. A sve što smo do sada saznali, sudeći po najavama predsednika Aleksandra Vučića, tek je jedan mali deo.

Građani Srbije, Evrope i sveta biće šokirani detaljima istrage protiv organizovanog kriminala. Ovako nas je predsednik pre nekoliko dana obavestio da nije kraj jezivim informacijama. A mnogi su se zabrinuli. Među njima je značajan broj onih koji sa razlogom strepe. Upravo onih su imali svoj udeo u rušenju države sarađujući sa talogom našeg društva.

Što se više otimaju, vidimo, stisak države je jači. Nikada u modernoj istoriji Srbije nije postojala veća rešenost da se stane na put zlu i da se naša država i naše društvo napokon izbave iz kandži kriminalaca koji su nas sve godinama unazad držali kao taoce.

Sve nas interesuje ko su ti ljudi. Ko su oni koji su radili protiv naše zemlje, naših građana, koji su odlučivali o životu i smrti? Ko su oni koji su se drznuli da pomisle da ubiju predsednika, da zemlju zarobe u vrtlogu zločina i straha? Želimo da znamo njihova imena i da ih vidimo pred licem pravde.

Dajem punu podršku predsedniku Aleksandru Vučiću i molim ga da ide do kraja, sve dok i poslednji zločinac i kriminalac ne završi tamo gde im je i mesto - na robiji.

Narodni poslanik u NSRS (Poslanička grupa) Aleksandar Vučić – Za našu decu
dr Boban Birmančević

Najnoviji broj

28. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa