5. mart 2021.5. mar 2021.
Odgovor predsednika GO ZZS Šabac Velimira Kuzmanovića, šabačkom Povereništvu SNS

Odgovor predsednika GO ZZS Šabac Velimira Kuzmanovića, šabačkom Povereništvu SNS

Imam tu prijatnu dužnost da uputim odgovor Povereništvu Srpske napredne stranke u Šapcu. Počeo bih od poslednje rečenice. Slažem se da su nosioci vlasti u poslednjih dvadeset godina trošili novac iz budžeta grada. Samo se to ne zove isisavanje. Gde je odlazio novac, vidi svaki građanin golim okom. Građani su odlučivali i radili ono što su sami izglasavali. I znali su da ih niko neće ucenjivati zato što troše svoj novac od poreza na imovinu. Pošteno! Sećamo se, mi stariji, sivog, prljavog i krivog trotoara, kolovoza sa kraterima i smrdljive Dudare na kraju 20. veka. Danas jesmo prva varoš Srbije. Sa uređenim gradskim naseljima, sa šetalištem koje izlazi na Savu, sa pošumljenom Dudarom, sa čistom vodom koju šaljemo u Savu… Nikoga vi ne možete slagati gde su otišle pare iz budžeta. A budžet je za sedam godina Udvostručen! UDVOSTRUČEN! A prihod od poreza na zarade i samostalne delatnosti je dva ipo puta veći! Tako se radi, dragi moji!

Trvrdite da smo mi uznemiravali naše građane i pretili im. Da, jesmo tražili da nam otvore kapiju dvorišta gde se nalazio čitav parking automobila koji su se okupili na dan izbora, a da isti nemaju nikakve veze sa Šapcem. Ili su u pitanju neke druge veze.. Da je neko mogao da snimi te goste, izbori u Šapcu možda još ne bi bili ni ovako lažno potvrđeni. Da je tadašnja direktorka Vodovoda slučajno ušla, i Vučiću bi danas bilo lakše. A možda ni gradonačelnik ne bi imao priliku da na mesto predsednika Skupštine postavi čoveka koga doživljava kao ustašu. Nadam se da ćemo se zajedno saglasiti da stranka koja sarađuje sa kriminalom mora po zakonu da prestane da postoji.

Na kraju, kako da ne pomenem i nesrećnog Nikolu Begovića koji je našao pogrešan način da se preporuči. Ne znam da li je poseban, ili ima posebne potrebe, ali znam da takav novinarku Isidoru neće videti. Ali, dobro, bacio je mamac, ima novinarki kojima je takvo ponižavanje žena prihvatljivo, smeškaju se, znači, može da prođe. Neće biti glavnog ulova, ali neće biti ni prazna kesa, nekom je primitivno muževno. Sve je stvar ukusa.

PREDSEDNIK GO ZZS ŠABAC
VELIMIR KUZMANOVIĆ

Najnoviji broj

25. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa