16. mart 2021.16. mar 2021.
foto: ĐĐK "Panter"

foto: ĐĐK "Panter"

Medalje za "pantere"

Proteklog vikenda u Loznici je održano Ju Jutsu Prvenstvo Srbije bez publike po svim merama zaštite koje je donela Vlada Srbije takmičili su se takmičari iz 18 klubova sa preko 200 boraca. Klub Panter je učestvovao sa svojih dvadeset dva takmičara koji su ukupno osvojili devetnaest medalja; deset zlatnih, tri srebrne i šest bronzi.

Zlatom su se okitili: Aleksandra Nika Marković, Božica Duduković, Marina Stošić, Luka Milovanović, Živko Andrić, Tamara Kostić (dva zlata), Ognjen Tošković (dva zlata) i Jovana Vasić. Srebro su uzeli; Strahinja Vuletić, Ognjen Tomanić i Dimitrije Petrović, dok je bronza pripala; Vladimiru Đukiću, Igoru Markoviću, Todoru Matiću, Vukašinu Deliću, Milanu Tomiću i Zoranu Stevanoviću.

-Ovo nam je prvo takmičenje u ovoj godini koje smo odradili pod težim uslovima zbog situacije sa Korana virusom, takođe i same pripreme za ovo prvo takmičenje su tekle na teži način zbog ove situacije i mera kojih smo morali da se pridržavamo pa nismo mogli da damo svoj pun maksimum. Nadamo se da će se ova situacija uskoro smiriti i da nastavimo sa punim kapacitetom. Zadovoljan sam i sa ovim rezultatom s obzirom da smo išli sa manjim brojem takmičara nego prethodnih godina i radili u ovim vandrednim uslovima. Pored svega i ovaj put smo opet dokazali da smo u samom vrhu sa najboljima, izjavio je trener kluba Panter, gMilan Vujasin.
ĐĐK "Panter"

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa