17. mart 2021.17. mar 2021.
Mup Srbije

Mup Srbije

Bahati vozač uhvaćen u kanalu

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Šapcu, brzom i efikasnom akcijom, sustigli su i zaustavili dvadesetpetogodišnjeg muškarca iz ovog grada koji je vozio „citroen“ i pokušavajući da pobegne policiji učinio niz prekršaja.

On je noćas na putu od Šapca ka Drenovcu, upravljajući vozilom bez dozvole, pretekao automobil preko pune linije i nastavio kretanje u suprotnom smeru, ne zaustavljajući se na saobraćajni znak „stop“.

Potom je nastavio da vozi sa ugašenim svetlima, ugrožavajući bezbednost petorice vozača koji su mu išli u susret na neosvetljenom putu, čime je počinio prekršaj nasilnička vožnja.

Dvadesetpetogodišnjak je nadomak Drenovca vozilom sleteo sa puta i prevrnuo se, a zatim istrčao iz automobila i preko njiva pokušao da pobegne.

Policija ga je ubrzo pronašla kako se skriva u obližnjem kanalu.

Policijski službenici su ga, zbog prekršaja upravljanja vozilom bez vozačke dozvole, preticanja preko neisprekidane linije, nezaustavljanja na saobraćajni znak, kretanja vozilom u zabranjenom smeru i nasilničke vožnje, po hitnom postupku priveli sudiji za prekršaje.

Najnoviji broj

28. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa