22. mart 2021.22. mar 2021.
Foto: fb stranica predsednika Opštine Bogatić

Foto: fb stranica predsednika Opštine Bogatić

Deveta sednica Opštinskog veća Opštine Bogatić : Razmatrano 15 tačaka dnevnog reda

Dana 22.03.2021. godine u maloj sali Skupštine opštine Bogatić održana je 9. sednica Opštinskog veća Opštine Bogatić. Članovi Opštinskog veća razmatrali su ukupno 15 tačaka dnevnog reda. Prisutno je bilo osam članova Opštinskog veća, a sednicom je predsedavao predsednik Opštinskog veća Milan Damnjanović.

Najznačajnija tačka dnevnog reda bila je Utvrđivanje predloga Odluke o izradi Plana detaljne regulacije za izgradnju postrojenja za prečišćavanje otpadnih voda "Salaš Crnobarski" u opštini Bogatić.

Članovi Opštinskog veća jednoglasno su usvojili Operativni plan odbrane poplava voda II reda opštine Bogatić za 2021. godinu. Utvrđen je predlog Odluke o ovlašćenim i osposobljenim pravnim licima od posebnog značaja za zaštitu i spasavanje u redovnim delatnostima i u vanrednim situacijama.

Doneto je Rešenje o obrazovanju saveta za koordinaciju bezbednosti saobraćaja na putevima opštine Bogatić, kao i Odluka o pokretanju postupka za finansiranje programa aktivnosti udruženja preduzetnika iz budžeta opštine Bogatić u 2021. godini i raspisan je Javni konkurs za finansiranje programa udruženja preduzetnika na teritoriji opštine Bogatić za 2021. godinu.

Takođe, doneta je Odluka o pokretanju postupka za sufinansiranje projekata u oblasti kulture iz budžeta opštine Bogatić u 2021. godini i raspisan je Javni konkurs za sufinansiranje projekata iz oblasti kulture iz budžeta opštine Bogatić u 2021. godini i o pokretanju postupka za sufinansiranje projekata udruženja u oblasti društvenog i humanitarnog rada iz budžeta opštine Bogatić u 2021. godini i raspisan je Javni konkurs za sufinansiranje projekata udruženja u oblasti društvenog i humanitarnog rada iz budžeta opštine Bogatić za 2021. godinu.

Utvrđen je predlog Zaključka o davanju prethodne saglasnosti na predlog Pravilnika o radu JKP „Bogatić“ Bogatić i predlog Odluke o utvrđivanju erozivnih područja i mera za sprečavanje šteta od erozije na teritoriji opštine Bogatić.
Opština Bogatić

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa