22. mart 2021.22. mar 2021.
foto: RK Vitez

foto: RK Vitez

Titula pionira "Viteza"

Proteklog vikenda počela je rvačka sezona u Srbiji, održavanjem regionalnih prvenstava za Vojvodinu, Beograd i Centalnu Srbiju. U nedelju 21. marta u Kragujevcu je održano Prvenstvo centralnosrpskih okruga za seniore, kadete i mlađe pionire u grčko-rimskom stilu, i senorke, kadetkinje i mlađe pionirke u rvanju za žene.

"Vitez" je nastupio sa 25 takmičara koji su osvojili 20 medalja. U konkurenciji mlađih pionira osvojeno je ekipno prvo mesto, seniori su bili drugi a kadeti treći.

Zlatne medalje su osvojili: Uglješa, Momčilo i Ivana Gajić, Nataša Petrović, Jovana Lazić, Uroš Madžarević, Nemanja Gligorić, Dušan Jančić, Petar Gavrić, Arijan Alija i Veljko Ilić. Srebrnim odličjima su se okitili: Marko Savić, Kosta Marjanović, Sava Ćirić i Dušan Lukić, dok su bronze zavredneli: Vasilije Ostojić, Goran Pajić, Miloš Madžarević, Mihailo Mitrović i Nikola Nikolić.

Naredne nedelje u Petrovcu na Mlavi, na regionalnom prvenstvu se takmiče juniori i stariji pioniri u grčko-rimskom stilu i ženskom rvanju.
RK Vitez

Najnoviji broj

28. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa