3. april 2021.3. apr 2021.
Kabinet predsednika Opštine Bogatić

Kabinet predsednika Opštine Bogatić

Saopštenje za javnost:

Poseta predstavnika Opštine Bogatić kompaniji Energo-Zelena povodom realizacije projekta odlaganja ostataka uginulih životinja

Zamenik predsednika opštine Bogatić Teodor Teodorović i odbornik iz Badovinaca u Skupštini opštine Bogatić Miroslav Šestić posetili su kompaniju Energo - Zelena iz Inđije u vezi realizacije projekta adekvatnog i profesionalnog rešavanja problema uginulih životinja putem kontejnera za odlaganje i odvoženje. Energo – Zelena je jedino savremeno postrojenje za neškodljivu preradu opasnog životinjskog otpada u našoj zemlji, ali i na Balkanu, sa najboljom dostupnom tehnologijom (BAT tehnologija).

Prilikom nedavne posete opštini Bogatić potpredsednika Vlade Republike Srbije i ministra za poljoprivredu, šumarstvo i vodoprivredu Branislava Nedimovića obećana je svesrdna pomoć u uspešnom prevazilaženju ovog veoma kompleksnog zdravstvenog i ekološkog problema. Na sastanku su utvrđene lokacije za postavljanje novih kontejnera, način i dinamika njihovog postavljanja i potreban broj kontejnera.

Kabinet predsednika Opštine Bogatić

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa