6. april 2021.6. apr 2021.
foto: Glas Podrinja

foto: Glas Podrinja

Stari rivali u talasima Gradskog bazena

Šabački vaterpolisti igraju sutra veliki derbi Super lige u kome će odmeriti snage sa Crvenom Zvezdom. Reč je o meču šampiona i pobednika Kupa, odnosni duelu finalista plej ofa u poslednjem okončanom šampionatu 2018/19.

Obe ekipe imaju najviše ambicije u ovoj sezoni, iako su trenutno iza Radničkog i Novog Beograda, ali sutrašnji meč je važan zbog konačnog plamsana pred plej of. Dosadašnji mečevi Šapca i Crvene Zvezde su rešavani u finišu, te i u sutrašnjem okršaju svi očekuju izjednačen meč.

foto: Glas Podrinja


-Zvezda je rasterećena pristiska velikih očekivanja postigla rezultate koje niko nije očekivao. Osvojili su Kup, igraju polufinale LEN kupa, što pokazuje kakvim kvalitetom raspolažu. Svi smo sport zaigrali kako bi igrali velike, jake mečeve i proverili snagu u derbijima. Očekujem izjednačen meč i da presude nijanse. Verujem u svoje saigrače. Iako plej of tek predstoji, pobeda bi imala veliki psihološki značaj - istakao je Đorđe Vučinić.

Dan pred meč nema povređenih igrača i svi spremno dočekuju sutrašnju utakmicu. Atmosfera je izvanredna u ekipi, ističe kapiten Nikola Marković, a iako ostaje žal zbog praznih tribina, igrači šampiona uvek teže pobedi.

-Atmosfera je izvrsna, u seriji smo pobeda i ne želimo da je prekinemo ni protiv Crvene Zvezde. Odlična su ekipa, iskusna, kao i mi doveli su tri dobra igrača, pojačali smo se sa dva igrača i mi, tako da će biti još jedan dobar meč. Favorita nema, obe ekipe teže pobedi - rekao je kapiten Nikola Marković.

Utakmica startuje od 19 časova.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa