6. april 2021.6. apr 2021.
Vakcioni punktovi na kojima se obavlja vakcinacija bez prijave, danas od 14

Vakcioni punktovi na kojima se obavlja vakcinacija bez prijave, danas od 14

Zavod za javno zdravlje obaveštava žitelje Mačvanskog okruga da se imunizacija nezakazanih meštana sprovodi danas od 14 časova na sledećim vakcionim punktovima:

U opštini Bogatić od 14 časova vakcinalni punkt za vakcinaciju nezakazanih građana je u ambulanti Dublje Kralja Aleksandra 26.
U gradu Loznici od 14 časova vakcinalni punktovi za vakcinaciju nezakazanih građana su punkt na psihijatriji OB i ambulanta Lešnica.
U Vladimircima od 14 časova vakcinalni punkt za vakcinaciju nezakazanih meštana je u dispanzeru za žene u okviru DZ.
U Ljuboviji od 14 časova vakcinalni punkt za vakcinaciju nezakazanih meštana je u zgradi Doma zdravlja (vakcinalni punkt br II) prvi sprat.
U Malom Zvorniku od 14 časova vakcinalni punkt za vakcinaciju nezakazanih meštana je u Srednjoj skoli u fiskulturnoj sali, Kralja Petra 12, Mali Zvornik.
U Šapcu od 14 časova vakcinalni punkt za vakcinaciju nezakazanih građana je u Sali za fiskulturu srednje Ekonomske škole ul Stana Milanović br 2.
U Krupnju od 14 časova vakcinalni punkt za vakcinaciju nezakazanih meštana je u DZ (vakcinalni punkt br.II)ul.V.Zečevića 61 i druga mobilna ekipa u Ambulanti Mojković.
U Koceljevi od 14 časova vakcinalni punkt za vakcinaciju nezakazanih meštana je u ambulanti u Draginju.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa