8. april 2021.8. apr 2021.
Foto: Glas Podrinja

Foto: Glas Podrinja

Gradonačelnik Šapca posetio kompaniju "Galeb"

Stabilna firma kao primer za privredni razvoj Grada

Gradonačelnik Šapca Aleksandar Pajić obišao je danas pogone kompanije "Galeb" i održao sastanak sa osnivačem ove firme Radoslavom Veselinovićem. Tom prilikom Pajić je najavio da će Veselinovića predložiti za predsednika Privrednog saveta Šapca. Takođe je izrazio zadovoljstvo i impresije svim što je video u ovoj kompaniji.

Foto: Glas Podrinja


-Imao sam i ranije saznanja o svim važnim stvarima koje se ovde dešavaju, a pre svega da je ovde zaposleno više od 430 radnika. Radi se o kompaniji koja uspešno radi i traje 45 godina i izvozi u 26 zemalja svoje proizvode, a istovremeno snabdeva i domaće tržište. Ima dovoljno razloga da Radoslava Veselinovića predložim za predsednika Privrednog saveta Grada Šapca. Svojim velikim radnim, upravljačkim i vlasničkim iskustvom može da doprinese privrednoj viziji razvoja grada. Siguran sam da će on znati koje su to potrebe koje ima tržište i privrednici, a da će Grad stvoriti pravi ambijent za poslovanje velikih kompanija. Nije dovoljno samo imati Industrijsku zonu. Treba je napuniti. Ovu kompaniju odlikuje i ljudski faktor, jer pojedinci ovde rade i duže od 30 godina, što znači da "Galeb" daje sigurnost i poslovnu stabilnost. To je interes i Grada Šapca, što više ovakvih stabilnih kompanija koje garantuju dobre plate za naše sugrađane i sigurniju budućnost, rekao je Pajić.

Foto: Glas Podrinja


Radoslav Veselinović je istakao da ova kompanija ima želju da širi proizvodne kapacitete, da imaju ugovoreno tržište i izrazio nadu da će u narednom periodu investirati 5 do 10 miliona evra. Zahvalio se gradonačelniku Pajiću na poseti.

Foto: Glas Podrinja


Foto: Glas Podrinja


-Očekujemo pomoć i od Grada i od Republike za razvoj kompanija. Red je da i naše domaće firme imaju priliku da pokažu šta možemo zajedno da uradimo kako bi bilo bolje svima. Čast mi je i zadovoljstvo, kao i zaposlenima, što nas je gradonačelnik posetio i video šta radimo. "Galeb" je kompanija koja u oblasti fiskalnih kasa želi da u narednom periodu učestvuje u novoj fiskalizaciji. Lideri smo na tržištu u tom delu. Izvozimo i na afričko tržište. Imamo mnogo planova i ideja. Moja deca nastavljaju da razvijaju kompaniju i vode je dalje, rekao je Radoslav Veselinović.

Foto: Glas Podrinja
Glas Podrinja

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa