8. april 2021.8. apr 2021.
Ministar unutrašnjih poslova: Važna saradnja sa lokalnom samoupravom

Ministar unutrašnjih poslova: Važna saradnja sa lokalnom samoupravom

Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin danas je posetio Šabac. Prilikom posete, sastao se i sa gradonačelnikom Šapca dr Aleksandrom Pajićem sa kojim je razgovarao o važnim temama za bezbednost saobraćaja i bezbednost građana u gradu.

Ministar Vulin izjavio je, nakon razgovora sa gradonačelnikom Šapca dr Aleksandrom Pajićem, da je Šabac jedan od gradova u kojem već postoje policajci pozornici i da će njihov broj u narednom periodu biti povećan.

Kabinet gradonačelnika Šapca


„Šabac je jedan od gradova u kome je projekat vraćanja policajca u zajednici već zaživeo i mi ćemo povećati broj pozornika koji će brinuti o svakom kvartu, svakom detetu i svakome od nas“, istakao je ministar Vulin.

Ukazavši da je Šabac grad koji se ubrzano razvija i koji je uvek bio geografski važno mesto u Srbiji, ministar je istakao da će grad dobiti nove puteve i most i dodao da je Šabac grad koji zalužuje nove investicije i ulaganja.

Ministar Vulin je istakao da je bitan segment ekonomskog napretka bezbednost i da je Policijska uprava u Šapcu maksimalno angažovana i posvećena da zaštiti svakog građanina.

Kabinet gradonačelnika Šapca


Ministar se zahvalio gradonačelniku i rukovodstvu grada na razumevanju za potrebe Policijske uprave i svih pripadnika Ministarstva unutrašnjih poslova, ali i na novim idejama koje su važne za bezbednost saobraćaja i bezbednost građana.

„Saradnja sa lokalnom samoupravom je veoma važna i zadovoljan sam što se ovde dobro razvija, što će se nastaviti kako bi svi građani Šapca bili sigurniji i bezbedniji“, rekao je ministar Vulin.

Gradonačelnik Šapca Aleksandar Pajić ukazao je da je na sastanku sa ministrom Vulinom razgovarano o temama koje su važne za funkcionisanje grada, s posebnim akcentom na bezbednost građana.

„Siguran sam da će naša saradnja u narednom periodu biti još uspešnija i intenzivnija. Razgovarali smo i o temama koje do sada nisu bile dovoljno zastupljene, a koje su značajne za veću bezbednost građana“, rekao je Pajić.

Kabinet gradonačelnika Šapca

Najnoviji broj

28. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa