13. april 2021.13. apr 2021.
foto: Glas Podrinja

foto: Glas Podrinja

Šapčani dočekuju Zemunce

Nešto ranije nego što je predviđeno kalendarom Vaterpolo saveza, vaterpolisti "Šapca" će, umeto tokom vikenda, sutra dočekati ekipu Zemuna u pretposlednjem kolu Super lige. Jasno je da su domaćini veliki favoriti, te je ovaj duel i prilika za nešto mlađe igrače da se pokažu kroz veću minutažu.

-Ne sme pobeda da dolazi u pitanje, ali nemamo pravo ni da spuštamo gard i igramo kao da je u pitanju neka revijalna utakmica. Sutra nas čeka superligaški izazov, ekipa sa nekoliko iskusnih igrača i ukoliko pristup ne bude adekvatan, možemo napraviti sebi problem. Ovo je prilika i za nas mlađe da se iskažemo. Apsolutno je kvalitet na našoj strani, a uz adekvatan pristup pobeda neće biti upitna - rekao je mladi golman Andrej Vukadinović.

Ligaški deo sezone je u samom finišu, preostale su još dve utakmice.

-Sve je borba za što bolje pozicije pred pelj of i uigravanje za taj najvažniji deo sezone. Kroz pobede se gradi samopouzdanje i na taj način se ekipa dodatno podiže na viši nivo što je izuzetno važno u doigravanju. Zemun ima svoje kvalitete, mi smo sigurno bolji sastav i to moramo pokazati u bazenu - naglasio je Aleksandar Eraković, mladi prvotimac "Šapca"

Oba tima su sigurna u plej ofu, ali domaćin ima mogućnost da se pozicionira jedno mesto više u odnosu na trenutnu situaciju. Zemunci izvesno sa pozicije sedam ulaze u doigravanje.

Meč na Gradskom bazenu je zakazan za sredu od 19 časova.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa