14. april 2021.14. apr 2021.
Bogatić info

Bogatić info

Funkcioneri Opštine Bogatić: Izaberi život, vakciniši se

Sve vakcine koje su odobrile zvanične zdravstvene institucije Repubike Srbije su dobre i bezbedne i imaju samo jedan zajednički cilj – pobediti korona virus i na taj način zaštiti milione ljudskih života.

Trenutno su na teritoriji Republike Srbije dostupne četiri vrste vakcina i to: Fajzer, AstraZeneka, Sinofarm i Sputnjik V.

Građani naše zemlje mogu preko E-uprave da odaberu kojom će od ponuđenih vakcina da se vakcinišu, a takođe, mogu i bez prethodne prijave da se direktno jave u zdravstvene ustanove i prime dostupnu vakcinu. Direktor Turističke organizacije opštine Bogatić Darko Mašić i odbornik u Skupštini opštine Bogatić Dragoslav Josipović su se odlučili za AstraZeneku.

„Odlučili smo se za ovu vakcinu, jer smatramo da je svaka od dostupnih najbolja moguća u odbrani imuniteta i zaštiti od korona virusa. Pozivamo ovim putem sve naše sugrađane da pokažu odgovornost i da se vakcinišu i na taj način zaštite, kako sebe, tako i sve one oko sebe. U masovnoj imunizaciji stanovništva se nalazi ključ pobede nad ovom pošasti.“
Bogatić info

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa