20. april 2021.20. apr 2021.
Naslovne strane za utorak, 20. april

Naslovne strane za utorak, 20. april

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja za utorak, 20. april 2021. pišu o aferi o podvođenju maloletnica u Jagodini, o koroni, vakcinama i o političkim temama.

ALO - O kriminalnom klanu Veljka Belivuka "Velja iz zatvora planirao novo ubistvo". O letovanju u Grčkoj "Na Egej može ko ima rezervaciju".

BLIC - Veliko istraživanje u Srbiji "Potvrđeno vakcina je spas". List prenosi navode potpredsednice Stranke slobode Marinike Tepić o podvođenju maloletnica u kojem su učestvovali javni funkcioneri, među kojima Dragan Marković iz Jagodine "Palma podvodi devojčice". List prenosi i odgovor Markovića "To su najgnusnije laži".

VEČERNjE NOVOSTI - Povodom smrti novorođenčeta iz Trstenika koje je bilo prebačeno na lečenje u Institut za majku i dete u Beogradu "Korona počela da kosi i bebe". O otvaranju grčkih granica za državljane Srbije "Testirali sve, na moru stare cene".

DANAS - Povodom objavljivanja snimka svedočenja o podvođenju maloletnica u Jagodini "Tužilaštvo da istraži priču o Palminim 'zabavama'". Bivši ombudsman Saša Janković o slučaju Savamala "Vučić štiti svoje saradnike makar bili 'kompletni idioti'".

INFORMER - O letovanju u Grčkoj, list piše: "Ko ode sa svoje plaže kazna 300 evra i proterivanje". O smrti devojčice kojoj je otkriven kovid-19 odmah po rođenju "Beba umrla od korone!".

KURIR - Vođa kriminalnog klana Veljko Belivuk preko svog čoveka zastrašuje iz zatvora "Seljačino, samo pomeni mene i Velju i gotov si"- piše list. O epidemiji korona virusa "Najtužnija vest beba umrla od korone u Srbiji".

POLITIKA - List piše da su Priština i Tirana u kampanji ujedinjenja "Glasno ćutanje Zapada na najavu 'velike Albanije'". O najnovijoj aferi o podvođenju maloletnica u Jagodini, list piše "Dragan marković odbacio optužbe Marinike Tepić". Nove tendencije u profesionalnom sportu "Početak kraja fudbala kakav znamo".


SRPSKI TELEGRAF - List piše o suplemenatima uz ishranu "Oprez vitamin D može da ošteti srce". Zastavnik Ivica Miladinović o događajima pre 22 godine: "Kako sam izvezao tenk na Košare".

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa