20. april 2021.20. apr 2021.
Sutra promenjivo oblačno i malo toplije vreme

Sutra promenjivo oblačno i malo toplije vreme

U Srbiji će sutra biti promenljivo oblačno i malo toplije vreme, u većini mesta suvo, kratkotrajna kiša samo ponegde, u višim planinskim predelima kratkotrajni sneg, dok se tokom noći očekuje razvedravanje, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.

Duvaće vetar slab, zapadni i jugozapadni. Najniža temperatura od jedan do sedam stepeni, najviša od 16 do 20 stepeni Celzijusa.
U Beogradu sutra promenljivo oblačno i malo toplije, moguća je kratkotrajna kiša, dok se tokom noći očekuje razvedravanje. Vetar slab, zapadni i jugozapadni. Najniža temperatura od četiri do sedam, najviša 18 stepeni.

U Srbiji će u četvrtak biti malo toplije, pre podne pretežno sunčano, posle podne naoblačenje, uveče i noću kiša, u višim planinama sneg. U petak hladnije, na severu ujutru kiša, zatim razvedravanje, u ostalim krajevima oblačno, mestično kiša, u višim planinama sneg. U subotu u većem delu pretežno sunčano, na jugoistoku oblačno. Od nedelje pretežno sunčano, od utorka i toplije.

Biometeorološka prognoza za sredu 21. april 2021:

Očekuju se povoljnije biometeorološke prilike za većinu hronično obolelih, ali nešto izraženije tegobe mogu osetiti srčani bolesnici. Od meteoropatskih reakcija mogući su promenljivo raspoloženje i glavobolja.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa