22. april 2021.22. apr 2021.
Dodeljene Aprilske nagrade

Dodeljene Aprilske nagrade

Povodom Dana grada, u dvorištu Gradske kuće, svečano su dodeljene Aprilske nagrade. Ključeve grada i plakate uručene su zaslužnim ustanovama i pojedincima.

Za razvoj demokratskih vrednosti i poštovanje ljudskih prava i sloboda dodeljena je predsedniku RS Aleksandru Vučiću i Slaviši Saviću, sekretaru Udruženja paraplegičara Mačvanskog okruga. Predsednik Srbije dobio je i Povelju počasnog građanina grada Šapca. U ime predsednika nagradu je primila glavni sekretar predsednika, Suzana Paunović.
Foto: Glas Podrinja

Foto: Glas Podrinja

Lekari i drugi zaposleni diskretni su heroji grada na prvoj liniji fronta Šapca Opšta bolnica "Laza K Lazarević". Direktor OB, dr Slobodan Popović, preuzeo je nagradu u ime svoje ustanove.
Foto: Glas Podrinja

Dom zdravlja „Dr Draga Ljočić“ kao zdravstvena ustanova primarne zdravstvene zaštite na teritoriji grada Šapca aktivno se bavi promocijom zdravlja i pružanjem usluga primarne zdravstvne zaštite. U uslovima pandemije, zajedno sa ostalim zdravstvenim ustavnovama DZ je u privim redovima protiv virusa korona. U ime DZ nagradu je preuzela dr Jasmina Stanković.
Foto: Glas Podrinja

ZZJZ Šabac, koji ove godine obeležava i značajan jubilej 100 godina postojanja, obezbeđuje zdravstvenu zaštitu od posebnog značaja na teritoriji Mačvanskog okruga. U ime ZZJZ Šabac nagradu je primio direktor dr Branko Vujković.
Foto: Glas Podrinja

U kategoriji Razvoj sela, poljoprivrede i mesnih zajednica kao središtu odlučivanja o poboljšanju uslova života i rada nagrada je dodeljena porodici Jadranović iz Dobrića, kraj Šapca.
Foto: Glas Podrinja

Najnoviji broj

28. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa