23. april 2021.23. apr 2021.
foto: Beta

foto: Beta

Beogradska štampa ispunjena različitim temama

Beogradske dnevne novine na naslovnim stranama izdanja za petak, 23. april 2021. godine, pišu o vakcinaciji protiv korona virusa, optužnici protiv učitelja glume Miroslava Aleksića, o podvođenju maloletnica u Jagodini i drugim temama.

BLIC - List piše o posledicama korona virusa na zdravlje "Većina obolelih od korone ima oštećenje srca". O optužnici protiv učitelja glume Miroslava Aleksića "Miroslav Aleksić se neće izvući".

VEČERNjE NOVOSTI - O poseti predsednika Srbije Aleksandra Vučića Banjaluci "Za Srbe rat nije opcija". List piše o sporazumu Crne Gore i SPC "Potpis ugovora posle Vaskrsa".

DANAS - Reakcije posle javnih optužbi protiv lidera Jedinstvene Srbije Dragana Markovića Palme "I Jagodinke i Jagodinci su taoci jednog čoveka", o postignutom dogovoru Vlade Srbije i frilensera "Velika pobeda frilensera, ali za ostale nepravičan ishod".

POLITIKA - O vakcinaciji protiv korona virusa "Preporuka je da trudnice i dojilje mogu da se vakcinišu". O slučaju Miroslava Aleksića koji je optužen za silovanje "Glumci traže da suđenje Aleksiću bude javno".
Beta

Najnoviji broj

28. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa