26. april 2021.26. apr 2021.
Kabinet gradonačelnika Šapca

Kabinet gradonačelnika Šapca

Završena 15. Međunarodna trka Beograd-Banjaluka

Petnaesta Međunarodna biciklistička trka ,,Beograd – Banjaluka”, na kojoj je učestvovalo 170 biciklista iz 30 zemalja, završena je juče u Banjaluci. Pobednik trke je Mikel Reim iz Estonije. Cilju poslednje etape ove biciklističke trke prisustvovao je i gradonačelnik Šapca dr Aleksandar Pajić. On je istakao da je Šabac počastvovan što je bio domaćin prve etape ove trke i da će u narednim godinama sport biti u službi promocije grada Šapca.



,,Ovo je sportski događaj koji spaja Republiku Srbiju i Republiku Srpsku. Zajedno sa predsednikom Skupštine grada Šapca Nemanjom Pajićem učestvovao sam u proglašenju pobednika trke. Ovo je prilika da osim sporta, promovišemo i gradove i opštine kroz koje trka prolazi. Naši sugrađani su oduševljeno pozdravili takmičare na Dan grada Šapca, i imali priliku da vide neke od najboljih svetskih biciklista”, rekao je gradonačelnik Pajić.



Međunarodna biciklistička trka ,,Beograd – Banjaluka” startovala je 22. aprila iz Beograda i vožene su četiri etape: Beograd - Šabac, Obrenovac – Bijeljina, Bijeljina – Vlasenica i završna Prijedor – Banjaluka.



Kabinet gradonačelnika Šapca

Najnoviji broj

28. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa