28. april 2021.28. apr 2021.
Glas Podrinja

Glas Podrinja

Grad Šabac donirao sanitet Domu zdravlja "Dr Draga Ljočić"

Grad Šabac donirao je sanitetsko vozilo Službi hitne medicinske pomoći Doma zdravlja „Dr Draga Ljočić“. Danas je gradonačelnik Šapca dr Aleksandar Pajić uručio ključeve vozila dr Jasmini Stanković, direktorki DZ.
- Novim sanitetskim vozilom, grad Šabac želi da zdravstveni radnici u Hitnoj pomoći, u vreme pandemije, budu što brži i efikasniji. Grad je iz svog budžeta izdvojio 5 miliona za ovo vozilo. Najbitnije je da unapredimo kvalitet zdravstvenih usluga. Danas je izašao i tender za izradu projekta rekonstrukcije OB Šabac. To je kapitalna stvar za grad Šabac za koju je izdvojeno 50 miliona iz budžeta grada, istakao je gradonačelnik Pajić.
Glas Podrinja

Nemanja Pajić, predsednik Skupštine grada Šapca naglasio je da je važno da podrška Grada bude kontinuirana.
- Odali smo počast svim zaposlenima u zdravstvu na teritoriji grada Šapca, ali to nije deklarativna podrška. Mi nastavljamo podršku u vidu doniranja opreme da bi naši sugrađani imali bolje uslove za lečenje, a zdravstveni radnici bolje uslove za rad.
Glas Podrinja

Dr Jasmina Stanković, direktorka Doma zdravlja „Dr Draga Ljočić“ istakla je značaj reanimobila za DZ.
- Ovo, šesto vozilo ovakovog tipa, omogućiće bržu, efikasniju i kvalitetniju zdravstvenu uslugu. Takođe, s obzirom da se radi o akutnim stanjima, bilo da su izazvana bolešću, ili traumom, važna je dostupnost, mogućnost da stigenemo do najudaljenijih mesta. Naši zaposleni će ovo vozilo koristiti svakodnevno i biće im od velike koristi za zbrinjavanje najurgentnijih pacijenata.

Najnoviji broj

28. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa