6. maj 2021.6. maj 2021.
foto: Agencija Beta

foto: Agencija Beta

Naslovne strane za četvrtak, 6. maj

Beogradski listovi na naslovnim stranama izdanja za četvrtak, 6. maj 2021. godine, pišu o dodatnoj novčanoj pomoći građanima Srbije, ujedinjenju Srpske napredne stranke i Srpskog patriotskog saveza, ubistvu Amerikanca u Beogradu i drugim temama.

BLIC - Detalji razvoda Bila i Melinde Gejts "Gejts svake godine išao na odmor s bivšom devojkom", o dodatnoj pomoći države "Ko ne primi cepivo, neće dobiti 100 odsto za bolovanje".

VEČERNjE NOVOSTI - List piše o dodatnoj pomoći građanima Srbije od Vlade "Za vakcinu primljenu do 31. maja 3.000 dinara". O ujedinjenju Srpske napredne stranke i Srpskog patriotskog saveza "Ujedinjuju se naprednjaci i Šapićev SPAS."

DANAS - O izborima za rektora Univerziteta u Beogradu "Ivanka Popović u prednosti", "Pretnja inspirisana rečnikom funkcionera", o transparentu koji je okačen na ogradu televizije N1.

POLITIKA - O ubistvu Amerikanca Glima Gavina u Beogradu "Troje osumnjičenih danas pred tužiocem". Predsednik Srbije Aleksandar Vučić o Kosovu i dodatnoj pomoći države "Za Evropu je uspešna samo Srbija bez Kosova".
Agencija Beta

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa