6. maj 2021.6. maj 2021.
Vulkan

Vulkan

Vulkan poklanja

Svetski izdavački fenomen „Oprosti mi, Rouz Gould“ je pred našim čitaocima

Roman nominovan za Edgarovu nagradu
Knjiga o kojoj priča ceo svet, debitantski roman Stefani Robel Oprosti mi, Rouz Gould pravi je izbor za čitaoce koji od knjige očekuju nepredvidive rasplete i napetost do poslednje stranice.

Roman se našao na svim najrelevantnijim listama knjiga koje se moraju pročitati, nominovan je za nekoliko prestižnih nagrada u kategoriji debitantskog romana, a Sandej tajms ga opisuje kao „zapanjujuće zlokoban psihološki duel“. Opsesija i osveta prepliću se u sudaru dva moćna lika. Majka i ćerka: jedna nikad ne zaboravlja, druga nikada ne prašta.

Prvih osamnaest godina života, Rouz Gould Vots je verovala da je ozbiljno bolesna. Bila je alergična na sve i svašta, koristila kolica jer je bila previše slaba da hoda i praktično živela u bolnici. Komšije su pomagale koliko su mogle, skupljale pomoć i nudile rame za plakanje, ali bez obzira na to koliko lekara posetila ili analiza uradila, niko nije mogao da ustanovi šta nije u redu s njom. Ispostavilo se, na kraju, da je njena mama, Peti Vots, samo bila stvarno dobar lažov. Nakon što je odležala pet godina u zatvoru, Peti je najzad slobodna, ali nema kuda da ode, i zato moli ćerku da je primi. Čitava zajednica šokirana je kada Rouz Gould pristane. Peti tvrdi da želi da ostavi sve za sobom i pomiri se sa ćerkom koja je svedočila protiv nje. Ali Rouz Gould poznaje svoju majku. Peti Vots nikome ne ostaje dužna.

Ako su Moja mračna Vanesa, Damin gambit, Lanac, Tihi pacijent u samom vrhu liste vaših omiljenih naslova, Oprosti mi, Rouz Gould će vas potpuno oduševiti. Ova knjiga počinje tamo gde bi se mnoge slične završile. Ovo je priča o laži, opsesiji, osveti i istini, briljantna, autentična, koja obuzima čitaoca.

Roman Oprosti mi, Rouz Gould možete kupiti putem sajta www.vulkani.rs
Vulkan

Najnoviji broj

29. jul 2021.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa