11. maj 2021.11. maj 2021.
foto: AK "Cer"

foto: AK "Cer"

Todorović do seniorske medalje

Na crvenom tartanu novootvorenog atletskog stadiona u Ćupriji, organizovano je i prvo takmičenje: Prvenstvo Srbije u hodanju na 5 i 10 km i Prvenstvo Srbije na 10 km za seniore i starije juniore.
Jedini predstvnik Šapca, Željko Todorović, član AK „Cer“, svoju prvu godinu starijeg juniorskog staža krunisao je prvim mestom i zlatnom medaljom, koju mu je na svečanom proglašenju uručio njegov trener Saša Teodorović, porfesor.


Željko je trčao u grupi sa 26 seniora, hrabro, bez respekta, obilazeći mnoge i za čitav krug, a neke i za dva, istrčavši vreme 33:43,71 minuta. U ukupnom plasmanu (juniori, seniori) Željko je zauzeo apsolutno osmo mesto, što je pokazatelj njegovog vrednog rada i samosvesnosti da uredan trening donosi rezultate.

-Izuzetno sam zadovoljan Željkovim radom i zlatnom medaljom. Može on još brže na ovoj deonici od 10 km, ali prvi put trči i nema osećaj prav og ritma, jer se vrti 25 krugova.“ – naglasio je trener Saša Teodorović – šef stručnog štaba AK „Cer“.

Mnogo pozitivnih utisaka i Ćuprije i zadovoljstvo rezultatom poneo je i trener, odnosno predstavnik „Cera“ Đorđe Simić.

-Ovo je već treća Željkova medalja na zvaničnim republičkim takmičenjima u ovoj godini, a uskoro slede: Prvenstvo Srbije na putu – staza duga 10 km u Petrovcu na Mlavi i Prvenstvo Srbije za starije juniore u Kruševcu, gde će Željko trčati 5 km i 3.000 m stipl (gde je osvajač bronzane medalje sa Prvenstva Balkana u Istanbulu“- ističe Simić.
AK "Cer"

Najnoviji broj

28. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa