12. maj 2021.12. maj 2021.
Go SNS: Zahvalnost medicinskim sestrama i tehničarima

Go SNS: Zahvalnost medicinskim sestrama i tehničarima

Gradski odbor Srpske napredne stranke u Šapcu povodom Međunarodnog dana medicinskih sestara i tehničara, izražava najdublju zahvalnost našim junacima koji žrtvuju sopstvene da spasu naše živote. Predanost u borbi protiv neravnopravnog protivnika, nepokolebljivost, hrabrost i odlučnost, koju su zdravstveni radnici pokazali, naučili su nas koliko je važno zajedništvo kada preti opasnost.

Tihi, nenametljivi, u prvim borbenim redovima, brinuli ste o nama, o našim roditeljima, porodicama. Odabrali ste nas, vaše pacijente, nama ste se posvetili, nas ste lečili, gledali nas u oči, a istovremeno mnogi od vas danima nisu videli svoje najmilije. Ne postoje reči kojima možemo da iskažemo divljenje vašoj snazi i upornosti da se izborite sa nevidljivim i podmuklim neprijateljem.

Dobrotu, utehu koju iz časa u čas pružate pacijentima, nadu i ohrabrenje, ne mogu da sakriju nijedna maska, vizir ili skafander. I u najtežim trenucima, niste ostajali bez osmeha i toplih reči. To nam je kao pacijentima davalo snage da se i sami lakše izborimo i prebrodimo bolest i da se, zahvaljujući vama, vratimo svojim domovima. A vi ste ostajali, nastavljali borbu, jednako predano i jednako posvećeno.

Hvala vam na svemu!
GO SNS Šabac

Najnoviji broj

28. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa