16. maj 2021.16. maj 2021.
Naslovne strane beogradskih listova

Naslovne strane beogradskih listova

Beogradski listovi na naslovnim stranama izdanja za nedelju, 16. maj 2021. godine, pišu o epidemiji korona virusa, smrti pevača Đorđa Marjanovića i drugim temama.

ALO O zločinima kriminalne grupe Veljka Belivuka "Devet krugova pakla Belivuka i Zvicera". O javnom preduzeću Naftna industrija Srbije "NIS štedi na radnicima dok se menadžment bahati". List povodom smrti popularnog pevača piše "'Đavoli' nam uzeli Đorđa Marjanovića".
BLIC "Virus je u nokdaunu, a mladi drže ključ pobede", izjava epidemiologa Predraga Kona. "Srbiji je u interesu stabilan Balkan", rekao je predsednik Slovenije Borut Pahor.

VEČERNjE NOVOSTI "Pišem iz srca, nema tu ponosa, samo ljubavi", intervju sa nobelovcem Peterom Handkeom. "Utihnuo zvužduk u osam", o smrti pevača Đorđa Marjanovića.

KURIR O kriminalnoj grupi Veljka Belivuka "Belivukov klan bio na korak od udara na državni vrh". Za list govori i ambasador Izraela u Srbiji Jahel Vilan "Ubeđen sam da neće biti kopnene invazije na Gazu".

POLITIKA "Mirni razlaz može biti opcija", intervju sa predsednicom Republike Srpske Željkom Cvijanović. "Preminuo Đorđe Marjanović", list piše o smrti poznatog pevača.

Beta

Najnoviji broj

25. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa