31. maj 2021.31. maj 2021.
Ljubovija.info

Ljubovija.info

Uređenje parka u Azbukovačkoj ulici

U okviru projekta „Udružimo se“, koji se realizuje po II Programu „Reforma poreza na imovinu“ u saradnji sa predstavništvom HELVETAS Swiss Intercooperation SRB, 28. maja su počeli radovi na uređenju parka u Azbukovačkoj ulici.

Ljubovija.info


Predsednik Opštine Ljubovija Milan Jovanović obišao je početak radova i razgovarao sa stanovnicima okolnih zgrada i budućih korisnika parka, koji su izrazili veliku zahvalnost na uređenju ovog prostora, ponudili nove ideje i svoju pomoć u njihovoj realizaciji. Novo dvorište biće mesto okupljanja dece iz susednih stambenih objekata, gde će im se pružiti nove mogućnosti za igru i druženje.

Cilj projekta „Udružimo se“ jeste da lokalna samouprava proaktivno uključi principe dobre uprave i da na neposredniji način ostvari saradnju sa poreskim obveznicima. U programu koji finansira HELVETAS Swiss, opština Ljubovija i grupe građana podnele su predloge projekata pa će, pored parka u Azbukovačkoj ulici, biti izvršena adaptacija Doma kulture u Mesnoj zajednici Uzovnica i uređenje okruženja, prostora i prilaza kod Bele zgrade u Drinskoj ulici.
Ljubovija.info

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa