8. jun 2021.8. jun 2021.
Foto: Glas Podrinja

Foto: Glas Podrinja

Nastavak uspešne saradnje Centra za stručno usavršavanje i Centra za promociju nauke

U Centru za stručno usavršavanje potpisan je aneks ugovora na period od pet godina o nastavku saradnje CSU Šabac i Centra za promociju nauke o finansiranju programa Naučnog kluba Šabac. Ugovor su verifikovali direktor CSU Branko Filipović i v.d. direktor Centra za promociju nauke Marko Krstić.

-Zahvaljujući Centru za promociju nauke proteklih godina smo realizovali brojne manifestacije. Značajan broj dece je bio deo naših radionica, programa gde su kroz igru i učili. Pored Noći istraživača u septembru, zajedno realizujemo i Dečji naučni kamp, Karavane klime, a mesec maj je uvek u znaku matematike – ističe direktor CSU Branko Filipović.
Foto: Glas Podrinja

Naučni klub Šabac kao deo CSU predstavlja mesto okupljanja učenika, nastavnika, a spaja ih ljubav prema nauci i saznanju. Trenutno 12 gradova u zemlji na ovaj način promoviše nauku i tehnologiju.

-Klub u Šapcu je deo velike porodice naučnih klubova u Srbiji. Od 2016. gradimo i širimo svoju mrežu, te se nadamo da će i narednih pet godina biti ispunjeno dobrom i kvalitetnom saradnjom, kao i do sada, na obostrano zadovoljstvo – rekao je v.d. direktor Centra za promociju nauke Marko Krstić.

Početkom juna Naučni klub je bogatiji za Mejkers spejs, naučno zanatsku radionicu namenjenu kreativcima i njihovim inovativnim idejama. Planirano je da bude dostupan zainteresovanim sugrađanima i da uz stručno vođenje profesora Tehničke škole Šabac.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa