9. jun 2021.9. jun 2021.
Beta

Beta

Za EXIT prvi kontigent ulaznica prodat za šest minuta

Organizatori EXIT-a saopštili su danas da je prvi kontingent jednodnevnih ulaznica za proslavu 20. godišnjice tog festivala juče rasprodat za rekordnih šest minuta, a zbog navale interesenata je "pao" festivalski sajt.

U saopštenju se navodi da "i nakon povećanja cena navala nije jenjavala, što je dovelo do prodaje nove ograničene količine ulaznica za subotu, 10. jul, dok je Exitov sajt zbog ogromne posete otežano radio ceo dan".


"Obaranje rekorda, pa onda i našeg sajta, najbolje pokazuje koliko su ljudi željni da se nakon svih ograničenja i zabrana u julu svi ponovo okupimo, i simbolično vratimo život životu", navodi se u saopštenju.

Karte za festival mogu se nabaviti putem zvanične stranice festivala, kao i putem prodajne mreže Gigs Tix, gde se u ponudi nalazi i ograničena količina regularnih ulaznica, po ceni od 6.990 dinara.

Za proslavu 20. godišnjice EXIT-a na Petrovaradinskoj tvrdjavi svoje nastupe već su potvrdila neka od najvećih svetskih i regionalnih imena, kao što su Dejvid Geta, DJ Snake, Sabaton, Nina Kraviz, Paul Kalkbrener, Tajga, Solomun, Amelie Lens, Maceo Pleks, Denis Sulta, DJ Topic, Robin Šulc, Asaf Avidan, Satori, Boris Brejča, Hani Dižon, Hot Since 82, Meduza, Pol van Dajk, Artbat i mnogi drugi.

Program je na sajtu festivala, gde će blagovremeno biti objavljena i moguća pomeranja nekih nastupa s jednog dana na drugi.
Beta

Najnoviji broj

28. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa