11. jun 2021.11. jun 2021.
Foto: Glas Podrinja

Foto: Glas Podrinja

Donacija Ministarstva za efikasniji rad Gradske uprave

Računarsku opremu koju je Ministarstvo finansija uručilo Gradskoj upravi Grada Šapca, koristiće njeni zaposleni, a u cilju boljeg i efikasnijeg finkcionisanja gradskih službi. Opremu je gradonačelniku Šapca Aleksandru Pajiću uručio direktor Uprave za trezor Marko Gvero sa svojim saradnicima.

-Saradnja republičkih organa i lokalne samouprave veoma je bitna za dalje napredovanje našeg društva. Uprava za trezor je započela modernizaciju svog poslovanja, kao i ravnomerni razvoj svoje mreže koju čine 34 filijale i 110 ekspozitura širom naše zemlje. Kao nastavak dobre saradnje odlučili smo da doniramo računarsku opremu lokalnoj samoupravi Šapca koja će joj olakšati da poslove svoje nadležnosti obavlja efikasno, na zadovoljstvo svih građana Šapca, rekao je Marko Gvero i zahvalio na srdačnoj dobrodošlci u Gradsku upravu Grada Šapca. Takođe je podsetio građane da svoje račune mogu da izmire na šalterima Uprave za trezor po najnižoj proviziji.

Foto: Glas Podrinja


Gradonačelnik Pajić je izrazio zadovoljstvo zbog posete Gradu delegacije Ministarstva finasija i direktora Uprave za trezor. Donaciju računarske opreme ocenio je kao vrednu.

-Ponosni smo što ćemo na dobrobit svih građana Šapca imati moderniju opremu koju ćemo moći da upotrebimo za bolje funkcionisanje gradskih službi. Saradnja sa Upravom za trezor je i do sada bila na vrhunskom nivou, ali se vidi da novi menadžment i novo rukovodstvo ove institucije ima dobru viziju kako to treba u budućnosti da izgleda. Mi pratimo tu viziju na dobrobiti svih građana Mačvanskog okruga, a posebno građana Šapca, rekao je Aleksandar Pajić.

Foto: Glas Podrinja




Glas Podrinja

Najnoviji broj

28. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa