11. jun 2021.11. jun 2021.
BMW skup u nedelju na Starom gradu

BMW skup u nedelju na Starom gradu

Vikend pred nama biće u znaku 6. BMW skupa u organizaciji BMW kluba uz podršku Turističke organizacije grada Šapca. U nedelju, 13. juna, na prostoru bivše kasarne, pored tvrđave uz reku Savu sa početkom u 12:00 sati svi ljubitelji automobila marke BMW imaće priliku za druženje, uveriti se u ljubav prema BMW vozilima i pogledati uzbudljiva takmičenja uz dobru zabavu. Očekuje se više od 300 vozila na jednom mestu, a skup uključuje i BMW motocikle, pa su i njihovi vlasnici pozvani da učestvuju.

Učesnici će biti nagrađeni u deset kategorija: German style, Clean look, Old school, najbolja restauracija, najlepše felne, najlepši enterijer, najbolji M/M paket opreme, DB auspuh, ispit spretnosti i Burnout/Drift. Najbolje i ove godine ocenjuju predstavnici BMW klubova iz zemlje i regiona.



I ove godine manifestacija ima humanitarni karakter, te se pozivaju učesnici i posetioci da se pridruže akciji „BMW-eisti za život!" i doniraju sredstva za lečenje našeg sugrađanina Dragana Milutinovića tako što će kupiti ulaznicu za svaki automobil po ceni od 500 dinara. Sva sredstva od kupljenih ulaznica biće donirana za Draganovo lečenje.
Turistička organizacija Grada Šapca

Najnoviji broj

28. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa