16. jun 2021.16. jun 2021.
Foto: fb stranica predsednika Opštine Bogatić

Foto: fb stranica predsednika Opštine Bogatić

Svečana dodela diploma maturantima Mačvanske srednje škole

U dvorištu Mačvanske srednje škole danas su svečano dodeljene diplome maturantima. Diplome je steklo 164 učenika iz pet odeljenja četvorogodišnjih obrazovnih profila i jednog odeljenja trogodišnjeg smera.

-Ova generacija maturanata je za mene nešto posebnija nego što su bile prethodne. Verovatno zbog toga što se skoro godinu i po dana niso družili svakodnevno, zato što ste ostali uskraćeni za maturantsku ekskurziju, za maturantski ples i neke druge kulturne događaje koje nismo mogli obaviti u školi. Vi ste dobra deca, sa jako dobrim odeljenskim starešinama i zahvaljujem se i njima na uspešno izvedenoj generaciji maturanata. Želim vam da budete zdravi i srećni i da ostvarite sve što želite u svom životu“, navela je u svom obraćanju Milica Dražić, direktorka Mačvanske srednje škole.

Predsednik Opštine Bogatić Milan Damnjanović čestitao je učenicima završetak srednje škole.

-Danas sam imao tu čast i zadovoljstvo da zajedno sa direktorkom Milicom Dražić uručim diplome, knjige i nagrade najuspešnijim maturantima Mačvanske srednje škole u Bogatiću. Našim dragim đacima čestitam kraj jednog životnog doba i srećan početak nekog novog. Svima njima želim mnogo sreće i uspeha u nastavku ličnog i profesionalnog života. Neka slede svoje snove jer će ih samo tako i ostvariti. Takođe, upućujem iskrene čestike ponosnim roditeljima, kao i profesorima i mentorima - rekao je predsednik Opštine Bogatić.

fb stranica predsednika Opštine Bogatić

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa