18. jun 2021.18. jun 2021.
Saopštenje za javnost GG Opstanak

Saopštenje za javnost GG Opstanak

Saopštenje za javnost GG Opstanak presnosimo u celosti.

Asfalt, nova radna mesta, trafoi, uređeni atarski putevi, nove mere za poljoprivrednike, veća socijalna davanja, solidarne pomoći, trinaeste plate i tako redom i tako dalje, puno obećanja o gradu budućnosti čulo se u kampanji SNS u Šapcu pre godinu dana.

Na krilima tih obećanja i brojnih radnjni za koje se sudski epilog još uvek čeka uzurpirali su vlast. Za ovih godinu dana pokazali su da sve što su obećavali jeste samo lepa bajka na kojoj bi im i braća Grim zavideli.

Realnost je više nalik hororu, fontane bez vode sa često puno smeća u njima, mini deponije po raznim delovima grada, grad obrastao travom. Selima se obustavio transver sredstava, ništa se ne radi, jedva se po neko izborio da se groblje pokosi.

Došli neki koji samo o žutima govore, a grad od "umetničkog dela" na starom gradu pa sve do uništenih zelenih površina grad nikada žući. Trava, negde metar, negde i cela dva, obećani grad budućnosti više liči na stepu.

Poštovani sugrađani sve navedeno i još puno toga svakodnevno sami vidite, sami ste svedoci svega i jasno je da oni koji su obećavali bolju budućnost nisu sposobni ni travu da pokose. Zato je važno da vaš izbor uvek budu ljudi koji su garant da će to što su obećali biti ispunjeno!

GG OPSTANAK

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa