19. jun 2021.19. jun 2021.
foto: Agencija Beta

foto: Agencija Beta

Naslovne strane za subotu, 19. jun

Naslovne strane za subotu, 19. jun najviše pišu o Rezoluciji o genocidu u Srebrenici, koju je usvojila Skupština Crne Gore, dijalogu Beograda i Prištine i drugim temama.

BLIC - List piše o Rezoluciji o genocidu koji je usvojen u Crnoj Gori, "Velika kriza vlasti u Crnoj Gori". Predsednik Socijaldemokratske partije Srbije Rasim Ljajić za list o Kosovu, "Zašto je loš, ali realan zamrznuti konflikt".

VEČERNjE NOVOSTI - "Krivokapić i Bečić Srbima udarili žig genocidnih". Putovanje u Grčku u vreme pandemije korona virusa, "Hiljade aranžmana za Grčku vise o koncu".

DANAS - "Na pomolu novo zahlađenje odnosa Podgorice i Beograda". List piše kakvi su mogući dometi rada Komisije za istraživanje smrti od kovida tokom 2020. godine, "Istina može da ostane zakopana".

POLITIKA - Intervju sa ministarkom rudarstva i energetike Zoranom Mihajlović, "Ne razumem dilemu da li će Vučić ostati na čelu SNS-a". Predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić na Samitu Austrije i Zapadnog Balkana, "Srbija nudila kompromis, Kurti blokirao region".
Agencija Beta

Najnoviji broj

28. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa