26. jun 2021.26. jun 2021.
Glas Podrinja

Glas Podrinja

Završen 27. Festival ruža u Lipolistu

Danas je završen 27. Festival cveća „Ruže Lipolista“, koji se tradicionalno održava u drugoj polovini juna u Lipolistu. Najmirisnije selo i ove godine okupilo je prizvođače, distributere i sve ljubitelje ruže.

Glas Podrinja

Festival je organizovala Turistička organizacija Šapca, uz podršku Grada i Mesne zajednice Lipolist.
- Festival Ruže Lipolista traje već tri dana i okuplja veliki broj ljudi. Ovo nije samo turistička, nego i privredna manifestacija i svima, koji se bave uzgojem cveća, prilika da na najlepši način promovisu svoj rad. Ovaj, 27. Festival snažno je podržao grad Šabac i podržvaće ga i u budućnosti. Ovo je mnaifestacija koja je postala i ostaće brend grada Šapca, rekao je gradonačelnik Šapca dr Aleksandar Pajić.
Glas Podrinja

Festival, koji predstavlja potencijale koje ima proizvodnja cveća, daje šansu za razmenu iskustava, znanja i uspostavljanje kontakata i saradnje u ovoj i brojnim drugim oblastima.
- Centralni dan Festivala koji smo započeli jutros u 10 časova prodajnom izložbom cveća, izložbom starih i umetničkih zanata, nastavljen je bogatim kulturno-umetničkim programom u kome su učestvovali kulturno-umetnička društva „Abrašević“ i „Jevrem Obrenović“. Izuzetno mi je drago da je ova manifestacija ove godine održana u punom kapacitetu, istakla je Nađa Gligorić, vd direktorka TOŠ-a.
Glas Podrinja

Tradicionalno su podeljene nagrade, a ove godine Povelja prijateljstva pripala je dr Jasmini Stanković.
Glas Podrinja

- Izuzetno sam uzbuđena i počastvovana nagradom. Smatram da sam jedna od mnogih koja je vodila svoj posao, kao lekar i rukovodilac, ali bez timskog rada sa zaposlenima ovo priznanje ne bih dobila. Ova nagrada je podstek da radimo još više i bolje, da budemo dostupniji našim građanima, jer misija i vizija Doma zdravlja upravo je dostupnost u pružanju zdravstvenih usluga, naglasila je dr Stanković.
Glas Podrinja


Opširnije u štampanom izdanju.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa