3. jul 2021.3. jul 2021.
Foto: Ljubovija info

Foto: Ljubovija info

Turnir u šahu - Drinska regata 2021: Pobednik Jevrem Marković

U sklopu sportskih takmičenja koja se organizuju povodom Drinske regate, Sportski savez opštine Ljubovija u saradnji sa Šahovskim klubom „Drina“ organizovao je brzopotezni turnir u šahu. Turnir je održan 2.7.2021. godine u Domu penzionera u Ljuboviji, a pokrovitelj je opština Ljubovija.

Učestvovalo je 24 igrača, a pored šahista iz Ljubovije takmičili su se i šahisti iz Bratunca, Srebrenice, Loznice, Lešnice, Prnjavora i Lipolista. Generalni sekretar Sportskog saveza opštine Ljubovija Vladimir Krstić otvorio je takmičenje. Odigrano je 9 kola po švajcarskom sistemu nakon čega su proglašeni najbolji takmičari. Nagrade najuspešnijima uručio je predsednik Opštine Ljubovija Milan Jovanović.

Šampionski pehar i nagradu od 6.000 dinara osvojio je Jevrem Marković iz Lešnice sa osam osvojenih poena.

Drugo mesto i nagrada od 5.000 dinara pripala je Novici Trifunoviću iz Lešnice, a treće mesto zauzeo je Đorđe Stojanović iz Bratunca i kao nagradu dobio je 3.000 dinara.

Predsednik ŠK „Drina“ Milan Josipović osvojio je četvrto mesto dok je peto mesto zauzeo Željko Jovanović iz Bratunca. Nagrada za najmlađeg učesnika pripala je Petrović Mihailu iz Ljubovije, a nagradu za najstarijeg učesnika dobio Gačević Božidar.
Ljubovija info

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa