8. jul 2021.8. jul 2021.
Vulkan

Vulkan

Vulkan poklanja

Knjiga za najmlađe ljubitelje fudbala – „Najbolji fudbaleri sveta: Azar“

Nova knjiga iz edicije Najbolji fudbaleri sveta upoznaće vas sa jednom od najvećih zvezda ovog sporta, Edenom Azarom. Čitaoci uzrasta od 7 do 9 godina koji pored knjiga obožavaju i fudbal imaju priliku da saznaju mnoge interesantne detalje iz života i karijere svog idola.

Priča o Azaru je uzbudljiva avantura o čarobnjaku na poziciji levog krila i njegovom razvoju od prvotimca lokalnog kluba do zvezde najvećih svetskih stadiona. Zahvaljujući podršci porodice, čiji su članovi i sami bili veliki ljubitelji fudbala, ovaj igrač, uz mnogo rada i truda, uspeo je da postane jedan od najboljih igrača sveta, čije driblinge pomno prate milioni gledalaca.

Edicija Najbolji fudbaleri sveta otkriva nam istinite i uzbudljive priče o najboljim svetskim igračima, koji su inspiracija mladim generacijama. Pored svih informacija o njihovim profesionalnim poduhvatima, u knjigama se mogu naći i brojne anegdote i zanimljivosti, koje će Azara, Mesija, Ronalda, Nejmara i druge fudbalere dodatno približiti našoj deci.

Knjigu Najbolji fudbaleri sveta: Azar možete poručiti već danas putem sajta www.vulkančić.rs.
Vulkan

Najnoviji broj

28. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa