12. jul 2021.12. jul 2021.
Kritične raskrsnice zahtevaju povećanje bezbednosti

Kritične raskrsnice zahtevaju povećanje bezbednosti

Na uglu ulica Vuka Karadžića i Braće Nedića sinoć, nešto pre ponoći, se dogodila još jedna saobraćajna nezgoda. Na sreću, ovog puta, pričinjena je samo materijalna šteta.

Nezgode su na ovoj raskrsnici veoma česte, gotovo svakodnevne. Iako je obeleženo prvenstvo prolaza, vozači često ne obraćaju pažnju na saobraćajne znake.

Šapčani pamte da su se na ovom mestu događali i udesi koji su odnosili živote. Građani apeluju na nadležne da preduzmu nešto kako bi se povećala bezbednost u ovoj raskrsnici.

Još jedna kritična tačka u gradu je i raskrsnica ulica Žike Popović i Vojislava Ilića, koja je u neposrednoj blizini OŠ "Jevrem Obrenović". Nekada se u toku dana u ovoj raskrsnici dogodi i po nekoliko sudara. Raskrsnica je takođe oveležena saobraćajnim znacima za prvenstvo prolaza, ali to očigleno nije dovoljno da se izbegnu nemili događaji.

Pozivamo nadležne organe da razmotre mogućnosti kako vi se povećala bezbednost saobraćaja, kako na dve navedene raskrsnice, tako i na ostalim krističnim mestima u gradu.
Glas Podrinja

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa