12. jul 2021.12. jul 2021.
Kabinet gradonačelnika Šapca

Kabinet gradonačelnika Šapca

Potpisan ugovor u Ministarstvu zaštite životne sredine: Sredstva će biti uložena u sanaciju zemljišta na Starom gradu

Gradonačelnik Šapca dr Aleksandar Pajić danas je u Ministarstvu zaštite životne sredine sa ministarkom Irenom Vujović potpisao Ugovor o sufinansiranju realizacije projekta očuvanja i zaštite zemljišta kao prirodnog resursa u 2021. godini na teritoriji grada Šapca.


Ukupna sredstva predviđena ovim projektom su 8 miliona i 134 hiljade dinara. Ministarstvo dedeljuje sredstva u iznosu od 4,5 miliona dok ostala sredstva obezbeđuje Grad Šabac. Gradonačelnik Pajić rekao je da će Grad Šabac predviđena sredstva uložiti u sanaciju i rekonstrukciju zemljišta na području Starog grada i postavljanje novog dečjeg igrališta.

Kabinet gradonačelnika Šapca


,,Glavni cilj nam je stvaranje uslova za kvalitetan rani razvoj dece i zdrav psihofizički razvoj najmlađih sugrađana.

Kabinet gradonačelnika Šapca


Šabac je oduvek vezan za svoju reku, a Stari grad izuzetno je važno mesto za sve Šapčane. Na njemu su odrastale generacije. Dečije igralište koje se tamo nalazi, zapušteno je jer se dugo u njega nije ulagalo. Zbog toga je izgradnja novog igrališta izuzetno značajna za Grad Šabac i sve mališane u njemu, ali i njihove roditelje. Oni će u ovoj oazi mira i prirode moći da uživaju na pravi način. Mi ćemo se potruditi da našim najmlađim sugrađanima obezbedimo bezbrižnu igru i zdravo odrastanje", rekao je gradonačelnik Aleksandar Pajić.

Kabinet gradonačelnka Šapca


Kabinet gradonačelnika Šapca

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa